Forsendelse af container i Afrika / Congo

Det gør vi

Vedrørende container forsendelse til Afrika, samarbejder vi med en anden stor organisation ”Genbrug til Syd” (GTS) her i Danmark. Hvert år, har vi mulighed for at søge en bevilling til en container fuld af hospitals eller skoleudstyr til vores partnere rundt i verden. I år, som sidste år, blev vi bevilliget en container, som blev sendt til vores partner i Congo. Sidste år, sendte vi en container til Røde Kors i byen Bukavu. Igen i år, April 2018 fik vi en bevilling til en container, der så blev sendt til vores lokale partner i Uvira/Congo. Billederne på hjemmesiden er en modtagelse af container og distribution af udstyret til forskellige klinikker og skoler.

NB: Noget af udstyret får vi fra håndværkstederne her i landet og andre indsamler eller køber vi selv. Derfor, er dit medlemskab vigtigt i foreningen, idet vi kan hjælpe hinanden med at indsamle udstyr, der ønskes af vores partner. Det sendte udstyr, er ofte specifikt sorteret, fordi det bliver sendt for, at dække et specifikt behov.

I forbindelse med forsendelses projektet, kommer vi til at indsamle og købe meget mere fremover. Her blandt andet: cykler, værktøj til snedker og tømrerarbejde, symaskiner, computer, landbrugs udstyr osv... Det er fordi vi har planer om, at bygge et teknisk skole center, hvor udsatte unge (drenge og piger), kan have mulighed for, at få en gratis håndværkeruddannelse.

Video fra containeren

Video fra udpakningen af containeren

Patienter har fået nye senge

Video fra containeren

Modtager fra briller fra containeren

Modtager fra briller fra containeren

Udpakning af containeren

Udstyr i brug

Computere i brug

Kørestole og krykker til handicappede i Uvira