Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helpyournext.dk/public_html/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Plejehjemmet i Congo - DRC (Uvira) - Help Your Next  

Plejehjemmet i Congo – DRC (Uvira)

Det gør vi

I samarbejde med vores samarbejdspartner Sajy, som er en lokalforening i byen Uvira, er vi i gang med at køre flere projekter, her blandt andet et byggeri af plejehjem. I 2017 fik Help Your Next ca. 300.000 kr. fra Tips og lotto midler. For disse penge besluttede vi, at finansiere et plejehjem i Congo i byen Uvira.

Plejehjemmet er på 300 m2, og skal huse 10 til 12 ældre borgere. Der er rigtige mange på ventelisten, men vi er en lille forening, som ikke kan hjælpe dem alle. Vi kan slet ikke alene, derfor har vi også brug for din hjælp.

I den del af verden har de gamle borgere det meget svært, og det er især dem som har mistet alle familiemedlemmer. De fleste bliver ofte betragtet som hekse, og derfor bliver de ofte dårligt omtalt. For de fleste er deres sidste leveår, et mareridt og en meget svær tid.

NB: - vi vil gerne hjælpe udsatte børn og unge, men vi glemmer ofte de ældre. MEN HAR DE SÅ IKKE RET TIL HJÆLP ?? - Du kan donere noget til dem, så de kan få tøj og mad og et sted at bo.

Billeder fra plejehjemmet

Billeder fra besøg hos de ældre, der skal snart opholde sig på plejehjemmet

Billeder fra distribution af mad til ældre i Uvira