Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helpyournext.dk/public_html/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Støtte til udsatte unge - Help Your Next  

Støtte til udsatte unge

Det gør vi

Møde med de udsatte ungemødre og drenge i Uvira-Congo. Nogle af disse unge, har slet ikke haft mulighed for, at få en uddannelse. Andre kunne ikke læse videre til deres drømme. Nu står de her allesammen uden en sikker fremtid. De er udsat for alt. Nogle af dem, har været børn soldater og andre er på vej dertil, hvis nogen ikke hjælpe dem. Derfor HELP YOUR NEXT i samarbejde med vores partner (en lokalforening " SaJy" ) har vi en plan om, at hjælpe disse unge. Vores plan er at bygge en tekniskskole eller en produktions skole, hvor disse kan uddanne sig og få bedre fremtid. Vi har virkelig brug for din opbakning. KOM OG VÆRE MED.

På billederne kan man se hvordan disse unge frivilligt hjælper med at gøre byen ren. Her indsamles affald, plastik og mm. Dette var i forbindelse med RENBY PROJEKT, som vores lokale partner arbejde med blandt andet.

Billeder