Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helpyournext.dk/public_html/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Om os - Help Your Next  

Om os

Vi er en lokalforening, som har hovedkontor i Danmark. Foreningens fokus og mål er, at yde hjælp til nogle af de mest belastede befolkningsgrupper.

Indtil videre arbejder vi både i Afrika /Congo-DRC og i Asien /India. I de nævnte lande har vi partnerskab med lokalforeninger, som vi har lavet en kontrakt eller en samarbejdsaftale med. Dette gør bl.a., at vi kan sende penge og containere fyldt med skole- og hospitalsudstyr til forskellige projekter. Samarbejdspartnerne laver det praktiske arbejde, og vi tager en gang imellem på kontrolbesøg dernede,  hvor vi følger op på projekterne.

Vi er nu ca. 70 medlemmer i foreningen, men vi vil gerne være flere. For flere medlemmer giver mere indflydelse og vi får mere opmærksomhed og dermed kan vi hjælpe flere børn, ældre, syge og udsatte unge.

Bestyrelsens medlemmer

Josue Zigashane Alimasi

Chairman
Mobil: +45 26824305
E-mail: zigashane1@yahoo.com

Leif H. Sorensen

Secretary
Mobil: +45 20712159
E-mail: leifhs@privat.dk

Victor Langama

Member

Luuk Groen

Board member

Victor Alimasi

Accounter